عوارض مصرف زولپیدم و نشانه های سوء مصرف زولپیدم
- 05 بهمن 1403
- 05 بهمن 1403
- 0 نظر
- قرص
- 36
یکی از انواع داروهایی که این روزها مورد مصرف افراد زیادی قرار میگیرد زولپیدم است. زولپیدم به جهت علائم و عوارضی که دارد به عنوان مواد مخدر شناخته میشود. برای اینکه با عوارض مصرف زوپیلدم و نشانه های سوء مصرف زولپیدوم بیشتر آشنا شوید، قصد داریم در این مقاله به طور کلی به معرفی زولپیدوم و عوارض مصرف زولپیدم بپردازیم.
یکی از انواع داروهایی که این روزها مورد مصرف افراد زیادی قرار میگیرد زولپیدم است. زولپیدم به جهت علائم و عوارضی که دارد به عنوان مواد مخدر شناخته میشود.
برای اینکه با عوارض مصرف زوپیلدم و نشانه های سوء مصرف زولپیدوم بیشتر آشنا شوید، قصد داریم در این مقاله به طور کلی به معرفی زولپیدوم و عوارض مصرف زولپیدم بپردازیم.
برای ترک اعتیاد به قرص زولپیدم می توانید از پزشکان اعصاب روان(روانپزشک)پذیرش دکتر نوبت بگیرید.
اگر شما یا اطرافیانتان این دارو را مصرف میکنید و با عوارض آن هیچ نوع آشنایی ندارید، مطالعه این مقاله میتواند به شما کمک کند تا عوارض این دارو را بشناسید و با نشانه های مصرف زولپیدوم آشنا شوید تا اگر به این قرص و دارو اعتیاد داشتید، بتوانید برای سلامت جسمانی خود آن خود آن را ترک کنید.
زولپیدم چیست؟
زولپیدوم یا امبین یکی از انواع داروهایی است که در پزشکی برای درمان اختلالات خواب تجویز میشود. این قرص در دو نوع مختلف تولید و مصرف میشود
یکی از انواع این داروها برای افرادی که نمیتوانند بخوابند تجویز شده و پس از مصرف افراد سریع به خواب خواهند رفت.
نوع دوم برای انتشار طولانی افراد است. افرادی که از خواب بیدار می شوند و دچار مشکل خواب عمیق هستند از این دارو استفاده میکنند.
داروی زولپیدوم به صورت کوتاه مدت مصرف شده و در چند هفته استفاده خواهد شد مصرف خارج از دستور پزشک زولپیدوم میتواند عوارض جبران ناپذیری بر روی سلامت مصرف کننده داشته باشد، پس از مصرف خودسرانه این دارو پرهیز کنید.
زولپیدم چقدر در بدن ماندگار است؟
توجه داشته باشید که پس از مصرف زولپیدم این قرص اثرات خود را سریع به جای میگذارد. نیمی از این قرص به طور میانگین یک ساعت و نیم در بدن باقی مانده ولی اثراتی که دارد تا ۸ ساعت ممکن است ادامه داشته باشد.
اثرات این دارو در برخی از افراد تا ۱۴ ساعت وجود داشته و پس از این ساعت اثرات آن از بین خواهد رفت. البته اثرات طولانی مدت این قرص میتواند در طولانی مدت نیز قابل تشخیص باشد.
خطرات مصرف زولپیدم
قرص زولپیدم جز آن دسته از قرصهایی است که تاثیرات آن به صورت آنی نمایان میشود. فرد مصرف کننده پس از مصرف این دارو میتواند بلافاصله بعد از ۱۵ الی ۳۰ دقیقه اثرات این قرص را احساس کند.
همین اثرات سریع باعث میشود عوارض مصرف زولپیدوم نیز بسیار بیشتر از سایر داروها باشد، در نتیجه زمانی که فردی به این دارو اعتیاد دارد نشانه اعتیاد به زولپیدوم نیز کاملاً مشهود است.
خطرات و عوارض مصرف زولپیدوم نه تنها به صورت جسمانی نمایان است بلکه از نظر روانی نیز عوارضی را در پی خواهد داشت.
با اینکه مصرف خارج از دستور پزشک میتواند خطرات یا عوارض زیادی را برای مصرف کننده داشته باشد اما بیشترین عوارض این دارو بر روی مادران باردار است.
این دارو در دوران بارداری نه تنها بر سلامت مادر بلکه بر سلامت جنین تاثیر میگذارد و میتواند باعث سقط جنین شود. پس اگر مصرف کننده قرص زولپیدوم هستید، تمام خطرات مصرف آن را در نظر بگیرید و پس از آن امبین را مصرف کنید.
آیا زولپیدم اعتیادآور است؟
مصرف خودسرانه و نادرست زولپیدوم میتواند باعث اعتیاد آن شود. حتی اگر شما یک عدد از این قرصها را بیشتر مصرف کنید همین مورد میتواند باعث اعتیاد شما شود.
درصد بالایی از افراد مصرف کننده این دارو، برای اینکه بتوانند بخوابند به صورت خودسرانه مصرف این قرص را افزایش میدهند، همین مورد باعث میشود که برای خواب وابسته این قرص شوند و مصرف این قرص به صورت طولانی مدت افزایش پیدا کند.
از این رو اگر این قرص را بدون تجویز پزشک به صورت خودسرانه مصرف کنید یا دوز مصرفی آن را افزایش دهید احتمال اعتیاد شما وجود دارد.
در برخی از موارد نشانه اعتیاد به زولپیدم در سرخوشی بیشتر همچنین از بین رفتن رفتار ناامنی و کم رویی خود را نشان خواهد داد.
نشانه اعتیاد به زولپیدم
عوارض مصرف زولپیدم و اعتیاد به آن نیز با نشانههای مختلفی قابل تشخیص میباشد. لازم است نشانه های اعتیاد به زوپیلدم را بشناسید.
از نشانه اعتیاد به زولپیدم میتوان به موارد زیر اشاره داشت:
- یکی از نشانههای اعتیاد به زولپیدوم این است که بعد از مصرف قرص این افراد نمیخوابند تا بتوانند از اثرات این دارو لذت ببرند.
- تحریک پذیری و افسردگی پس از مصرف دارو از نشانه اعتیاد به زولپیدم است.
- تغییر روش مصرف و همچنین به یاد نیاوردن مکالماتی که قبل از مصرف این دارو داشته است.
- مصرف کننده قبل از ساعت خواب خود از این دارو استفاده میکند.
- مصرف بالای این دارو بدون تجویز پزشک از دیگر نشانههای اعتیاد به زولپیدم به شمار میرود.
- یکی دیگر از نشانههای مصرف و اعتیاد به این دارو دروغ گفتن در مورد علائم بیماری به دیگران است.
- عدم توانایی انجام مسئولیت و کارها به دلیل مصرف زولپیدوم از دیگر نشانهها به شمار میرود.
- تنهایی و انزوا نیز از دیگر نشانههای این دارو میباشد.پ
-
آیا امبین باعث اوردوز میشود؟
شما هر نوع دارو یا قرصی را که خارج از میزان تجویزی که پزشک برای شما در نظر گرفته است، استفاده کنید امکان اوردوز آن بسیار زیاد است.
مصرف امبین نیز همین گونه است. اگر شما بیش از اندازه این دارو را مصرف کنید باعث اوردوز خواهید شد.
از علائم اوردوز میتوان به خواب آلودگی شدید، بیهوشی، وقفه تنفسی، از دست دادن هماهنگی حرکتی، کما و حتی مرگ اشاره داشت. پس اگر دچار اوردوز امبین شدید حتماً با اورژانس تماس بگیرید.
این موضوع را فراموش نکنید که این روزها افرادی که مصرف کننده زولپیدوم هستند این قرص و دارو را با الکل مصرف میکنند.
لازم است بدانید که ترکیب این دارو با الکل میتواند خطرهای کشندهای را به همراه داشته باشد. این عوارض مصرف زولپیدوم جبران ناپذیر است، پس از مصرف این دو مواد با یکدیگر بپرهیزید. -
آیا داروی زولپیدم اعتیاد آور است؟
بله، زولپیدم جز آن دسته از داروهایی است که اگر دوز مصرفی آن را افزایش دهید یا به صورت خودسرانه آن را مصرف کنید، میتواند اعتیاد آور باشد.
آیا زولپیدم عوارض دارد؟
بله، زولپیدم میتواند عوارض جبران ناپذیری را برای افراد به وجود بیاورد.
عوارض مصرف زولپیدم چیست؟
عوارض مصرف زولپیدم بسیار بیشمار است. از عوارض آن میتوان به توهم، هذیان، کسالت، بیمسئولیتی در قبال مسئولیتها، خواب آلودگی، کاهش ضربان قلب کندی تنفس و … اشاره داشت.
نظر (0)